Aj i cili e degjon kete lutje, Allahu do ti jep cfardo qe do ti kerkoj

Pubblicato il 12 apr 2020
visualizzazioni 267 065
136

SUBSCRIBE Pray.Islam

Kliko tek ZILJA qe gjendet ne anen e djatht te zones SUBSCRIBE.
Pelqeni dhe shperndani videot qe ti shohin edhe te tjeret.
Komentoni thenjet e juaja ne video.
Zoti ju ruajt dhe ju dhurofte te gjitha te mirat ne kete jete!
Allahu eshte nje!

Liku per te gjitha videot:
www.youtube.com/playlist?list...

Pray.Islam